Rólunk

Kiss Erika, tulajdonos
Kiss Erika, tulajdonos

Bemutatkozásom

Az indulás...

1988-ban kezdtem dolgozni az akkori Városgazdálkodási Vállalat Ingatlankezelő részlegén - a tanácsi lakások kezelése tartozott hozzánk. 1995-ben az akkor "tanácsi lakásokat" privatizálták, így egyszerre lettem lakástulajdonos és munkanélküli. A ház, ahol laktam megválasztott közös képviselőnek. Még ma is az vagyok, immár több mint 25 éve. Közben képeztem magam és a közös képviselőség mellett főállású munkám volt, egészen 2006-ig. Ekkor városunkban elindítottam a panelprogramot, - amiért kirúgtak a főállásomból - de töretlen lendülettel vittem végig a komplex beruházást a pályázatírástól a program menedzseléséig.  Fontosnak tartom az állandó önképzést, ezért is végeztem el a Közös Képviselők Akadémiáján a mester fokot és kaptam meg a  Szakma Mestere címet. 


Szakmai sikerek, elismerések

Több megbízást is kaptam és főállásban társasházkezelő közös képviselő lettem. A szakma elismeréseként megkaptam az országban elsőként az arany, majd a gyémánt fokozatot. Ezt azok kapják a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületétől, akik minimum 5 társasházat újítottak fel energiamegtakarítást célzó beruházás keretében. 

Emellett több mindenkinek segítettem eladni vagy kiadni a lakását. Sokan ismertek, bizalommal fordultak hozzám. Ez indított el végül abban, hogy elvégezzem az ingatlanközvetítői képzést, ezzel is szakszerű segítséget nyújtva ügyfeleimnek.

2007-ben megalapítottam a Hajdú-Ház Ingatlaniroda Bt.-t, aminek ügyvezetője vagyok. Ma a cégem franchise formában, védjegyzett logó alatt működik tovább.

Elvárásaim önmagam és a kollégáim irányába

Az ügyfelek már név szerint ajánlanak és ez felér egy elismeréssel. Mivel ebben a szakmában senki nem marad meg 30 évig, aki nem tisztességesen végzi a munkáját, így a hírnév kötelez. Munkatársaimtól egyértelmű követelmény az ügyfelek magas szintű szakmai kiszolgálása, maximális tudással, kellő empátiával és alázattal, maximális titoktartással. Aki ezt megszegi, annak nincs helye a cégnél. Én magam is erre törekszem, így joggal várom el tőlük is.

2019-ben csatlakoztam az Etikus Ingatlanos mozgalomhoz, céljaik és elvrendszerük egyezik az enyémmel, így büszke vagyok arra, hogy irodám működésével hozzájárulhatok ahhoz, hogy a lehető legpozitívabb legyen a szakmával szembeni megítélés.

Tekintsd át szolgáltatási palettánkat és keress bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségeink

Válassz a számodra legkényelmesebb kapcsolatfelvételi lehetőségek közül

Telefon

+36 20 34 03 384 

Email

hajduhaz@gmail.com   

Videóhívás Messenger vagy Skype segítségével